eloszor kolidzsban

 2010.03.09. 22:23

szoval eljutottam az egyetemre. nonap alkalmabol parnapos rendezvenysorozatot szeveztek szerte a varosban eloadasokkal, vonulassal, filmvetitesekkel stb. en egy beszelgetesen voltam, amit az egyetemi egyik (mert ugy vettem ki, hogy tobb is van) feminista csoport szervezett. most inkabb az egyetemmel kapcsolatos elmenyeimrol irnek.

eszmeletlen jo lehet itt egyetemistanak lenni!valami olyasmi, mint ha a TEK rendesen mukodne es tenyleg mindenki teljes erobedobassal rohanna az onmegvalositas fele. persze ehhez az is kell, hogy egy ilyen, mas programokkal osszehasonlitva gondolom kisebb erdeklodesre szamot tarto, programon is siman csinalhassanak ingyen bufet (keksz, udito, kenyer, pastetomok, gyumolcs) s mindez egy olyan teremben, aminek a falan ket plazmateve van egymassal szemben, pedig egyaltalan nem is volt nagy a helyiseg. teljesen profi szervezes; miutan mindenki begyujtotte a maga keksz adagjat, az egyik szervezo (termeszetesen diak - kb. mindenki az volt rajtam kivul) 2 percben bevezette a beszelgetest, majd harman harom temaban (csaladon beluli eroszak, nok es a sport, ferfi feministak) 10-15 percben elmondtak a maguk gondolatebreszto bevezetojet, ezek utan pedig korrektul moderalt beszelgetes bontakozott ki. hat ezek a sracok tudnak vitatkozni!

(folyt.kov. csak mindjart ledob a net, ugyhogy inkabb meg addig mentem, amig lehet)

A bejegyzés trackback címe:

https://hangraforgo.blog.hu/api/trackback/id/tr541827105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dodessz 2010.03.10. 20:09:19

Húú Beus! Ez nagyon jól hangzik! :o) Ezen felbuzdulva meg is néztem a pszichológia képzést,de csak klinikai meg fejlődés van.. :o(

Tökjó olvasni, hogy ilyen lelkes vagy!!
süti beállítások módosítása